FREE SHIPPING TO WORLDWIDE ON ALL ORDER!

Billiga 2017 Air Jordan 4 Retro ”Alternate 89"

Tillverkare: Air Jordan 4 IV

Lagerstatus: Finns i lager

  • 704kr 2 958kr

Alternativ


Beskrivning

Spring 2016 kommer att bli en stor tid för Air Jordan retros, som varumärket nyligen gav oss en förhandsvisning av Alternate kollektion inspirerad av färgställningar från de tidiga stadierna prov som bara aldrig såg dagens ljus. Air Jordan 4 ”alternate” var en av de modeller, ett par som ser ganska lik militär Blue 4s när det gäller färg blockering, endast om du vänt kungsblå nyans till en mer Chicago-centrerad röd. Fliken tillbaka hälen döljer en alternativ '89 bildtext att slutföra denna färgsättning plats i den alternativa Collection. Fortsätt framåt för en fullständig titt på Air Jordan IV ”alternate” och låt oss veta vad du tycker om den här '89 inspiration genom att ta dina tankar till avsnittet kommentarer.
Denna Air Jordan 4 ”Alternate 89" Sample är en sällsynt titt på en av Jordan Brand ikoniska siluett, Air Jordan 4 som först debuterade Rödan 1989. Klädd i vit och röd färgsättning, denna ”Alternate 89" Sample upplagan av Air Jordan 4 presenterar en vit tumlade läder med röda accenter hela. En av de mest intressanta detalj skon är insidan häl fliken som läser ”Alternate 89", vilket är en tydlig hänvisning till skons första utgåvan Rödan 1989.
Inspirerad av Michael Jordan avtäckningen exklusiva färgade upp prestanda Air Jordans på lövträd. Som hans igenkännbara skor utlöste en världsomspännande vurm, Jordan Brand bestämde sig för att utforma Player Exclusives de mycket uppskattad av idrottare och samlare likadana.
Att ge en nick till spelare Exclusives, den ”Alternate '89” upplaga av den klassiska Air Jordan 4 siluett är klädd i Chicago Bulls tidigt ”Home” färger - som ger en titt på vad Michael Jordan kunde ha bäras under den tiden. Med en fullständig slät och premium tumlade läder White-baserade övre med röda accenter hela, och formuleringen av ”Alternate '89” bakom fliken back-pull. Air Jordan 4 Retro ”Alternate 89"
Vit / Fire Red-Black-Tech Grå
Spring 2016.

text_norelation